Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kedvezmények

Kedves Vásárlónk!

Ha Rendőrként, Tűzoltóként, Katonaként vagy Mentősként dolgozol, és a Duovital.hu-nál vásárolsz, a szolgálati igazolványod felmutatásával ezt igazolni tudod, akkor 10% kedvezményben részesülsz minden vásárlásod alkalmával.


Mi ezzel az aprósággal szeretnénk megköszönni, kitartó, áldozatos és néha emberfeletti teljesítménnyel végzett munkátokat!

 

Webshopon történő rendelés esetén a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy: “Zsaruellátó“

Az üzlet fenntartja a jogot a kedvezményezetti jogviszony ellenőrzésének, amelynek megtagadása esetén a kedvezmény  nem érvényesíthető, azzal kapcsolatban jogvita nem kezdeményezhető!

 

Duovital HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYZAT

Duovital Hűségprogram Szabályzat  

Kedves Vásárlónk!  

A Duovital Hűségprogram keretein belül számos előnyben részesülsz, melyet kizárólag a Programban résztvevő személyeknek biztosítunk. Mielőtt csatlakozol Hűségprogramunkhoz (továbbiakban: Program) kérjük, olvasd el az alábbi szabályzatot!  

Ki jogosult a Programban való részvételre?  

Az a természetes személy, aki betöltötte a 18. életévét és regisztrál az oldalon,valamint elfogadja a Duovital Hűségprogram Szabályzatot, illetve az ehhez kapcsolódó Adatvédelmi Tájékoztatót.  

Hűségprogramunkhoz webáruházunkbantudsz csatlakozni.   

Hogyan regisztrálhatsz a DuovitalHűségprogramba?  

Elsősorban a neved, e-mail címed és jelszó megadásával tudsz regisztrálni az oldalon, továbbá el kell fogadnod a Duovital Kft. jelen Hűségprogram Szabályzatát, valamint a Hűségprogramhoz tartozó Adatvédelmi Tájékoztatót.  

A regisztrálás során figyelj arra, hogy csak saját személyes adatot vagy jogosult megadni.   

Hogyan veheted igénybe a kedvezményeket?  

A kedvezményekre való jogosultságot neved és a regisztrációkor használt e-mail címed együttes megadásával kell igazolnod vásárláskor.A Program használatával történt vásárlások (a vásárlás dátuma, vásárolt termékek) bekerülnek a Duovital Kft. elektronikus nyilvántartásába.  

 

 

Milyen kedvezmények várnak rád a Programban?  

A regisztrált fiókoddal történő vásárlások és online aktivitások után pontokat írunk jóvá az egyenlegeden, melyek bármikor beválthatók kedvezményekre 

A Program kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.Duovital.hu webáruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. A kedvezmények az alábbi áruféleségekre vonatkoznak, illetve a leírt feltételek mellett érvén

Amennyiben jelen Szabályzat hatályba lépését megelőzően, illetve jelen Szabályzat hatálya alatt több e-mail címmel is regisztráltál, ezáltal több felhasználói fiókot hoztál létre, nem kérheted a különböző fiókokban található pontjaid összevezetését.  

Milyen tevékenységek után történik a pontok jóváírása?  

Vásárlás során szerzett pontok

A webáruházban, valamennyi normál és akciós árú termék után elköltött minden 100,- forint után 10 pont kerül jóváírásra az egyenlegeden.  Amennyiben termékedet utánvéttel rendeled meg, úgy a fenti szabályoknak megfelelően a szállítási díjért cserébe is adunk pontokat. Utánvétes vásárlás esetén, ha a megrendelt csomagodat nem veszed át, a vásárlással szerzett pontjaid elvesznek, utólag levonásra kerülnek.   

Az alábbi esetekben nem írunk jóvá pontokat a vásárlásod után (pontszerzési limitáció):  

  • kedvezménykupon felhasználása esetén (ide tartoznak a Hűségprogram során beváltott kuponok, az egyes bevásárlóközpontok által kibocsátott és elfogadott kuponok, Glamour és Joy-napok során beváltható kupon, hírlevélben megküldött egyéb kuponok stb.)     

 

 

Meddig használhatod fel a jóváírt pontjaidat?  

  1. A Hűségprogramba való regisztrációért járó 1000 pont a regisztrációt követő 3 hónapon belül használható fel. Amennyiben a lejárati határidő előtt vásárolsz, abban az esetben a pontok lejárati ideje további 1 évvel meghosszabbodik.   

  2. Minden vásárlással szerzett pont a jóváírást követő 1 éven belül jár le. Amennyiben a lejárati határidő előtt vásárolsz, abban az esetben a megszerzett pontok lejárati határideje további 1 évvel meghosszabbodik.   

  3. A vásárláson kívül, aktivitásokkal szerzett egyéb pontok lejárata az utolsó vásárlás során jóváírt pontok lejárati dátumával egyezik meg. A további, vásárláson kívül megszerzett pontok lejárati dátuma mindig egy már létező 3 hónapos periódus lejárati dátumát veszi fel, vagy vásárlás esetén 1 évvel tolódik ki. Azaz, ha a vásárlónak már minden pontja lejárt, s egy új, vásárláson kívüli tevékenységgel pontokat szerez, ez a tevékenység egy darab 3 hónapos periódust indít, s minden, vásárlástól eltérő tevékenységért járó pont, amit ezen 3 hónapon belül szerzett a vásárló ugyanannak a 3 hónapos periódusnak a lejárati dátumát veszi fel, s minden ebben az időszakban megszerzett pont egyszerre jár le. Természetesen egy, a lejárati határidő előtt végzett vásárlás minden le nem járt pont lejárati dátumát meghosszabbítja.   

  4. A pontok beváltásának ténye nem befolyásolja a fenti szabályokat, azaz a vásárlásért szerzett pontok lejárati dátuma továbbra is kitolja minden másképp szerzett pont lejárati dátumát a vásárlást követő egy évvel későbbi lejárati dátumra, függetlenül attól, hogy az így szerzett pontokat már a vásárló esetleg beváltotta, s ezt csak egy későbbi vásárlás írhatja felül, illetve az ekképp szerzett pontok lejárta után a következő tevékenység egy új lejárati periódust nyit meg, mely vásárlás esetén egy év hosszú, minden más tevékenység esetén pedig 3 hónap hosszú.  

  5. A felülírott szabály ugyanúgy érvényes a vásárláson kívül végzett egyéb tevékenységek által szerzett pontok lejáratára, azaz a felhasználásuktól függetlenül fennmarad az éppen rájuk alkalmazott lejárati dátum, s ezen csak a pontok lejáratának ténye, vagy egy, még a lejárati dátum előtt végrehajtott vásárlás változtat.   

  6. Bármilyen módon és bármelyik napon is lettek megszerezve a pontok, a lejárat dátuma minden esetben a lejárati hónap utolsó napja lesz.   

 

 

Melyek a Program részvételi szabályai?  

A Programban való részvételhez regisztrálnod kell a www.duovital.hu oldalon, valamint elfogadnia duovital  Hűségprogram Szabályzatot, illetve az ehhez kapcsolódó Adatvédelmi Tájékoztatót.   

Amennyiben a Hűségprogram bármely részével visszaélés történik, a Duovital Kft. jogosult az illető személy részvételét a Hűségprogramban megszüntetni, beleértve a Programhoz kapcsolt kedvezményeket is.  

A Duovital Kft. jogosult a Hűségprogram Szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor egyoldalúan módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő honlapon.   

A Duovital Hűségprogram nem fizetőeszköz.  

Hogyan kezeljük adataidat?  

Az Adatkezelőnél a Hűségprogram működtetéséhez kapcsolódó Adatvédelmi Tájékoztató Hűségprogram előnyeinek igénybevételéhez el kell fogadnod az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat, enélkül sajnos technikailag nem tudjuk biztosítani részvételedet a Programban.    

A Hűségprogram felhasználására vonatkozó jelen szerződés a felek között határozatlan időre jön létre, a szerződést a vásárló bármikor, indoklás nélkül jogosult azonnali hatállyal írásban felmondani a Duovital Kft. lenti elérhetőségének bármelyikén. Ez esetben a Programhoz kapcsolódó kedvezmények a továbbiakban nem illetnek meg. A szerződés megszűnik a regisztrált felhasználói felület utolsó használatát követő 3 év elteltével, melyről a Duovital Kft. értesíti a vásárlót.  

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a  Duovital  Hűségprogrammal kapcsolatban, kérjük, fordulj vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek:  

 

 

 

Telefon: 06204779078

E-mail: info@duovital.hu

Cégadatok:   

Duovital Kft.  

székhely: 1031 Budapest, Rozália utca 10 

cégjegyzékszám : 01 09 382462

adószám: 29182598-2-41

Jelen szabályzat 2021. Július  2. napjától visszavonásig érvényes