Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Csapatunk

A Duovital több mint termékek gyűjteménye.

Valódi emberek valódi történetekkel állnak mögötte. Vállalkozásunk gondolatának magjai már jó pár éve megfogalmazódtak bennünk, ám a megvalósításig valódi kihívásokkal teli az út s ezzel nekünk is számolnunk kellett, noha végül győzött a tettvágy és a segíteni akarás.

 Magyarország Európa legelhízottabb nemzete...megdöbbentő statisztika...ideje lenne észbe kapnunk, amíg nem túl késő.          

 

Csapatunk elkötelezett egészséges életmód követő és több éves rálátással rendelkezik arról miért is nélkülözhetetlenek a táplálék-kiegészítők manapság. Bár szedésük nem helyettesíti a változatos táplálkozást, kiegészíthetjük velük étrendünket. Számos életmód, állapot vagy életszakasz igényli bevitelüket: így például a fokozott fizikai aktivitásnak kitettek, az idősebbek, vegetàriànusok, vegánok, várandósok, szoptatós anyukák, dohányosok vagy a serdülők. Szervezetünk egészségéhez, bőrünk, körmünk vagy hajunk szépségének megőrzèsèhez fontos ezen készítmények fogyasztása. 

A Duovital csapata szeretnè Neked a legmagasabb minőséget nyújtani ezért választékunkat folyamatosan bővítjük s szeretnénk ha Téged is visszatérő vásárlóink között köszönthetnénk.

A Duovital megtette az első lépést támogatva téged egészségtudatos utadon...Most rajtad a sor!